Till innehåll på sidan

Om denna webbplats

Denna webbplats ger dig möjlighet att via Internet kostnadsfritt ansöka om transportdispens inom Malmö stad.

För att kunna använda webbplatsen för ansökningar av transportdispenser måste du först registrera dig som användare.

Tjänsten är helt kostnadsfri och du kan här registrera dig som användare.

Webbplatsen använder så kallade sessionscookies för att hantera inloggningar, användarhantering och ansökningar. Dessa cookies innehåller ingen personlig information och raderas när du stänger din webbläsare.

Så kallade popup-fönster används för att visa viss information, därför måste du tillåta att denna webbplats öppnar popup-fönster om du har någon form av popup-blockerare i din webbläsare.

Om användaren inte varit aktiv i tjänsten på ca två timmar så antar systemet att användaren har lämnat datorn utan att logga ut. Systemet gör då en automatisk utloggning för att förhindra att någon annan fortsätter med användarens inloggning.

Webbplatsen har funktionstestats med de vanligaste webbläsarna (Internet Explorer, Firefox, Safari och Google Chrome m.fl.) men vi rekommenderar er att använda Google Chrome.

De person- och fordonsuppgifter som du lämnar kommer att registreras i vårt datasystem och användas endast för ärendets hantering. Registrerade uppgifter hanteras enligt dataskyddsförordningen och offentlighets- sekretesslagens bestämmelser.

All data som skickas till/från systemet sänds över en krypterad internetförbindelse.

I säkerhetssyfte loggas all trafik i systemet (IP-nummer) och den informationen kan vid missbruk av tjänsten användas för att vidta rättsliga åtgärder.